Volver
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Campingaz Intex Martí Agrícola Plastiken Vondom

Sobre what 's your plant?

What’s your plant? es tracta d’un nou concepte de centre de jardineria online que pretén satisfer les necessitats del teu jardí. Tot el nostre catàleg gira entorn a les plantes (com bé indica el nostre nom: quina és la teva planta? quin pla tens?), ja que creiem que la planta és l’element fonamental i indispensable per a qualsevol jardí. Disposem, a més, d'una àmplia gamma de productes per a que puguis trobar el que estàs buscant. Et convidem a descobrir-ho! What's Your Plant? El teu Garden Online.

Preguntes freqüents

1- Per què confiar en what’s your plant?
Som un garden online amb vocació de servir al client amb un tracte amable i personalitzat. A més, la nostra vinculació amb l’empresa de serveis de jardineria Cal Tino, serveis de jardineria, S.L. ens permet oferir un servei tècnic de primera qualitat, gràcies als nostres enginyers agrícoles i paisatgistes.

2- Com puc comprar?
És molt senzill, afegeixi els productes que li interessin al carro de la compra, registri’s i segueixi els passos que li marca la nostra web.

3- Quina quantitat pagaré de despeses d’enviament?
Les despeses d’enviament es reflecteixen clarament abans d’efectuar qualsevol comanda. Per compres amb imports superiors a 150€ els ports són gratuïts.

4- Formes de pagament
Es pot pagar mitjançant Visa, Mastercard, Paypal i transferència bancària. Totes les modalitats de pagament són segures.

5- Com i quan rebré les comandes?
La comanda de diferents productes pot succeir que es rebin en paquets diferents. Els plaços d’entrega s’indiquen a la descripció de cada producte i són orientatius. Si es produeix alguna demora puntual, el client té dret a desistir de la comanda de manera unilateral, en aquest cas se li retornarà l’import abonat en la comanda.

6- Es pot retornar la comanda?
Vostè té dret a retornar la comanda en un termini màxim 7 dies hàbils, comptant des de la recepció de la mercaderia. Sempre segons les condicions indicades en els Termes i condicions apartat 8.7.1.

7- Els productes són de qualitat?
A What’s your plant apostem per la qualitat dels productes que oferim. Tots les productes tenen una garantia mínima de 2 anys, per llei.

8- Què faig si no m’arriba la comanda?
Si no li arriba la comanda pot contactar amb nosaltres a través del compte de correu electrònic info@whatsyourplant.com o a través del nostre número d’atenció al client 93.817.85.63.

9- Quina és la política de privacitat de What’s your plant?
What’s your plant es compromet que les seves bases de dades no seran cedides, venudes a cap altra empresa o organització. En tot moment poden accedir a les seves dades i cancel·lar-les si ho creuen oportú. Poden consultar les nostres condicions legals.