Volver
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Campingaz Intex Martí Agrícola Plastiken Vondom

Sobre what 's your plant?

What’s your plant? es tracta d’un nou concepte de centre de jardineria online que pretén satisfer les necessitats del teu jardí. Tot el nostre catàleg gira entorn a les plantes (com bé indica el nostre nom: quina és la teva planta? quin pla tens?), ja que creiem que la planta és l’element fonamental i indispensable per a qualsevol jardí. Disposem, a més, d'una àmplia gamma de productes per a que puguis trobar el que estàs buscant. Et convidem a descobrir-ho! What's Your Plant? El teu Garden Online.

Nota legal

Dades fiscals

Titular: Cal Tino , serveis de jardineria , SL
NIF: B64895105
Adreça: Masia Cal Tino (Barri Can Paixano) 08773 Mediona. Barcelona
Telèfon: +34 93.817.85.63

Protecció de dades personals

Les dades de caràcter personal que es recullen a través de la pàgina web, únicament són utilitzades a efectes de prestar els serveis sol·licitats així com procedir a la facturació dels mateixos. Les seves dades seran ubicades en fitxers titularitat de CAL TINO a efectes de facturació i seran arxivades pel període de temps legalment necessari. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació , cancel·lació i oposició per escrit a CAL TINO a Masia Cal Tino ( Barri Can Paixano ) 08773 Mediona, Barcelona.

Propietat intel·lectual i responsabilitat sobre els continguts

Queda prohibit qualsevol ús de tots els continguts de la pàgina web , concretament sobre els textos , disseny i codi font , sense l'autorització expressa dels seus titulars. Qualsevol ús no permès serà degudament perseguit pels legítims propietaris.

El titular de la pàgina web no es fa responsable dels continguts als que es dirigeixen els enllaços ubicats en aquesta, segons el que estableix l'article 17 de la LSSICE .