Volver
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Campingaz Intex Martí Agrícola Plastiken Vondom

Sobre what 's your plant?

What’s your plant? es tracta d’un nou concepte de centre de jardineria online que pretén satisfer les necessitats del teu jardí. Tot el nostre catàleg gira entorn a les plantes (com bé indica el nostre nom: quina és la teva planta? quin pla tens?), ja que creiem que la planta és l’element fonamental i indispensable per a qualsevol jardí. Disposem, a més, d'una àmplia gamma de productes per a que puguis trobar el que estàs buscant. Et convidem a descobrir-ho! What's Your Plant? El teu Garden Online.

Qui som

- Què és What’s your Plant?


What’s your plant? es tracta d’un nou concepte de centre de jardineria online que pretén satisfer les necessitats del teu jardí. Tot el nostre catàleg gira entorn a les plantes (com bé indica el nostre nom: quina és la teva planta? Quin és el teu pla?), ja que creiem que la planta és l’element fonamental i indispensable per a qualsevol jardí.


El nostre catàleg està curosament elaborat per tal d’oferir productes d’alta gamma, de primera qualitat amb un preu competitiu. No busquem la quantitat sinó la qualitat dels nostres productes.


- Equip humà


Ens avala una llarga trajectòria en el món de la jardineria i el paisatgisme des de l’any 2007, i comptem amb l’experiència i el coneixement d’un Enginyer Agrícola i Paisatgista i d’una Enginyera Agrícola. La seva sòlida formació ens permet oferir un servei de qualitat amb un perfecte assessorament tècnic davant de qualsevol dubte.


Comptem a l’equip amb un responsable de marketing i tecnologia, Enginyer de Camins i MBA, que treballa permanentment per a que l’experiència de compra sigui agradable i puguis gaudir de novetats periòdicament.


Disposem d’un equip d’administració i d’atenció al client que treballa per a donar resposta ràpida i eficaç davant de qualsevol dubte i solucionar qualsevol eventualitat, així com efectuar el seguiment dels enviaments fins que el client hagi rebut la seva comanda.


- Per què confiar en nosaltres?


What’s your plant? es tracta d’un garden online format partint de la base sòlida d’una empresa de jardineria i paisatgisme de garanties com és Cal Tino, Serveis de jardineria, S.L. Com a jardiners i paisatgistes estem plenament conscienciats amb el medi ambient i la natura, estimem la nostra professió i som professionals del sector.


Aquests valors són fonamentals per a donar la confiança i  la tranquilitat als nostres clients, per a que sàpiguen que les seves compres estan en bones mans i que respondrem davant de qualsevol contratemps, oferint un servei postvenda de primera.


What’s your plant? El teu garden online.