Volver
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Campingaz Intex Martí Agrícola Plastiken Vondom

Sobre what 's your plant?

What’s your plant? es tracta d’un nou concepte de centre de jardineria online que pretén satisfer les necessitats del teu jardí. Tot el nostre catàleg gira entorn a les plantes (com bé indica el nostre nom: quina és la teva planta? quin pla tens?), ja que creiem que la planta és l’element fonamental i indispensable per a qualsevol jardí. Disposem, a més, d'una àmplia gamma de productes per a que puguis trobar el que estàs buscant. Et convidem a descobrir-ho! What's Your Plant? El teu Garden Online.

< Tornar
Adob líquid Platinum
Referència: 11201

Adob líquid Platinum

Adob líquid Platinum 300 mL

Descripció
Fertilitzant PLATINUM és un bionutriente especial per nodrir les plantes. Activa el creixement i desenvolupament, potenciant la normal activitat vegetativa de la planta.
Actua també com condicionador del sòl en incrementar-hi la seva activitat biològica i potenciar l'activitat radicular i com a inductor de micorrizes.

Composició
ADOB CE - Solució d'adob NPK 10-7-9 amb micronutrients:
10% Nitrogen (N) Total; 0.8% nítric; 9.2% ureic
7% pentòxid de Fòsfor (P2O5) soluble en aigua
9% Òxid de Potassi (K2O) soluble en aigua
Micronutrients: 0,06% Ferro (Fe), 0,02% Manganès (Mn), 0.02 Zinc (Zn), 0,009% Coure (Cu) solubles en aigua, quelats per EDTA. 0,01% Bor (B) soluble en aigua.

Incorpora extracte d'algues (Ascophyllum nodosum) i destil • lats d'Extractes Vegetals (carbohidrats orgànics, olis essencials, promotors del creixement de les plantes).

Aplicació
Fertilitzant PLATINUM s'ha dissenyat per a la nutrició de tot tipus de plantes, des de plantes verdes fins a les anuals o vivaces.
Pot aplicar-se tant en plantes que es desenvolupen en tests i jardineres (plantes d'interior o plantes d'exterior en balcons, terrasses, patis ...) com en les que creixen al jardí.

Dosificació
Aplicar com a adob per via radicular: dissoldre 1 tap en 3-4 litres d'aigua i regar amb aquesta solució.
L'aplicació per via foliar és també possible: en aquest cas, dissoldre ½ tap en 3-4 litres d'aigua i polvoritzar sobre la planta (es recomana no mullar les flors).

Presentació
Ampolla 300 mL


Període de lliurament:

  • 5 dies laborables

Comprar

4,25€


IVA inclòs
Compartir