Volver
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Campingaz Intex Martí Agrícola Plastiken Vondom

Sobre what 's your plant?

What’s your plant? es tracta d’un nou concepte de centre de jardineria online que pretén satisfer les necessitats del teu jardí. Tot el nostre catàleg gira entorn a les plantes (com bé indica el nostre nom: quina és la teva planta? quin pla tens?), ja que creiem que la planta és l’element fonamental i indispensable per a qualsevol jardí. Disposem, a més, d'una àmplia gamma de productes per a que puguis trobar el que estàs buscant. Et convidem a descobrir-ho! What's Your Plant? El teu Garden Online.

< Tornar

El teu jardí per Nadal

El teu jardí per Nadal
  • El teu jardí per Nadal

Hem entrat amb força en l'últim mes de l'any, un mes marcat per les vacances, els regals, els àpats en família, la felicitat ... en definitiva tot el que comporta el Nadal.

Amb tot aquest enrenou és normal que ens oblidem del nostre jardí i de les nostres plantes, però malgrat tot, hem de seguir fent 4 coses bàsiques per evitar sorpreses desagradables.

Trasllada les teves plantes preferides i més delicades a racons menys freds i més protegits del vent.

Poda teus arbres i arbusts de fulla caduca, així com tots els fruiters.

És important protegir les arrels amb encoixinats de palla, torba, fulles o escorça. D'aquesta manera crearàs una capa protectora contra el fred.

No adobis més les plantes, i si ho fas utilitza un adob ric en potassi que protegeix les plantes de les glaçades.

Rega de tant en tant, ja que les nits fredes poden assecar les plantes. Quan reguis fes-ho al matí ja que si ho fem a la nit l'aigua se'ns pot congelar.

I finalment, i el més important, si vols gaudir de les plantes aquest Nadal, omple la casa de ponsèties, i comprovaràs que l'alegria que transmeten és inigualable.

La nostra botiga de jardineria online 'What' s Your Plant? 'Garden Online et desitja un Nadal ple de sorpreses i sobretot sobretot...  de moltes plantes!

Compartir