Volver
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Campingaz Intex Martí Agrícola Plastiken Vondom

Sobre what 's your plant?

What’s your plant? es tracta d’un nou concepte de centre de jardineria online que pretén satisfer les necessitats del teu jardí. Tot el nostre catàleg gira entorn a les plantes (com bé indica el nostre nom: quina és la teva planta? quin pla tens?), ja que creiem que la planta és l’element fonamental i indispensable per a qualsevol jardí. Disposem, a més, d'una àmplia gamma de productes per a que puguis trobar el que estàs buscant. Et convidem a descobrir-ho! What's Your Plant? El teu Garden Online.

< Tornar

El teu jardí al Març

El teu jardí al Març
  • El teu jardí al Març
Ja queda menys... ja es respira a l'ambient... Si, ja fa olor a primavera! I és que a finals d'aquest mes entrem de ple a l'estació de les flors i plantes per excel·lència. Anem a veure quines 5 coses no pots passar per alt si vols tenir el teu jardí o terrassa apunt.

Durant aquest mes és probable que sorgeixin fongs amb l'oïdi, "roia" o taques negres, per la qual cosa has d'estar antent i davant de qualsevol símptoma actuar amb celeritat.

Planta en els parterres plantes de temporada al costat de bulbs de floració estival, així aconseguiràs donar continuïtat a la floració.

No podis absolutament res. Si ho fas ara et carregaràs la floració de les plantes amb flor.

Utilitza sempre abonament de qualitat. El que et gastis en adob el guanyaràs amb unes plantes més fortes i amb una floració més abundant.

No t'oblidis de regar, especialment les plantes que han brotat recentment ja que tenen les tiges molt febles.

Amb aquests 5 consells fàcils d'aplicar aconseguiràs tenir unes flors boniques durant tota l'estació primaveral.

A la nostra botiga de jardineria online trobaràs productes de qualitat per a les plantes i el teu jardí.

What 's Your Plant? Garden Online.


Compartir