Volver
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Campingaz Intex Martí Agrícola Plastiken Vondom

Sobre what 's your plant?

What’s your plant? es tracta d’un nou concepte de centre de jardineria online que pretén satisfer les necessitats del teu jardí. Tot el nostre catàleg gira entorn a les plantes (com bé indica el nostre nom: quina és la teva planta? quin pla tens?), ja que creiem que la planta és l’element fonamental i indispensable per a qualsevol jardí. Disposem, a més, d'una àmplia gamma de productes per a que puguis trobar el que estàs buscant. Et convidem a descobrir-ho! What's Your Plant? El teu Garden Online.

< Tornar

Aigua, l'essència de la vida

Aigua, l'essència de la vida
  • Aigua, l'essència de la vida
  • Aigua, l'essència de la vida
Reg de superfície
És el sistema més tradicional, tot i que cada vegada va més a la baixa. Es tracta de reg per aspersió mitjançant aspersors de superfície connectats a una mànega o aspersors automàtics. Aquests últims han de situar-se de manera estratègica per cobrir tota la superfície a regar. S'utilitzen molt en zona enjardinades amb gespa natural.

Es tracta d'un mètode econòmic però ineficient a l'hora d'estalviar aigua.

Reg per degoteig
Es tracta d'un sistema localitzat que rega la zona de l'arrel de cada planta sense mullar ni fulles ni branques. Consta de diferents canonades distribuïdes per tota la zona enjardinada a regar. Cada canonada té uns petits orificis per on surt l'aigua.

Hi ha dos mètodes diferenciats dins d'aquest sistema: el "gota a gota", que es tracta d'un reg individual per a cada planta o el de microdifusió qe rega diferents plantes alhora. Tots dos funcionen amb poca pressió d'aigua.

Els avantatges d'aquest mètode són l'estalvi important d'aigua, ja que es tira molt poca, i que en no ruixar les fulles ni les branques s'evita l'aparició de certes malalties.

Reg enterrat
Aquest sistema és molt utilitzat en grans zones enjardinades amb gespa. Aquest sistema consisteix a instal·lar un sistema de canonades soterrades, en què s'insereixen uns difusors o turbines que emergeixen amb la pressió i reguen l'àrea desitjada.

És important realitzar un bon muntatge, controlant el nombre de difusors a instal·lar per així cobrir tota la superfície però sense sobrepassar el cabal disponible, ja que ens trobarem que hi haurà difusors que no emergiran del sòl o no regaran amb el radi d'acció esperat.

És un sistema adequat per a gespa però ineficaç per a plantes arbustives.

Programació
El rendiment d'aquests sistemes esmentats augmenta considerablement si s'instal·la un o diversos programadors, en funció del nombre de sectors que tinguem. Aquests aparells permeten ajustar la quantitat d'aigua que volem aportar, els dies de la setmana que volem regar, modificar el reg segons l'època de l'any i anul·lar el reg en cas que no sigui necessari. D'aquesta manera podem estalviarem de la nostra butxaca i estarremos ajudant al medi ambient.

Esperem que aquesta informació us sigui d'utilitat. Ens veiem aviat al nostre blog.

What 's your Plant, Garden Online


Compartir